Agenda

wind energy 2029621 640

 

4 juni 2021 - eerste heipaal in de grond
Feestelijke mijlpaal.  

Mei 2021 - start bouw
Begin mei is begonnen met de bouwwerkzaamheden van het Windpark Weert. 

 

Bijeenkomst Omwonenden - Omgevingsfonds
WeertEnergie en Eneco nodigen u uit voor een nieuwe bijeenkomst van het Windpark Weert op dinsdag 2 april 2019.

Op de agenda staan vooral het Omgevingsfonds en de werving voor de Commissie Omgevingsfonds.

WeertEnergie en Eneco trekken gezamenlijk op om het Windpark Weert te realiseren vanuit een gedeelde overtuiging dat we duurzame energie willen realiseren in samenspraak en met betrokkenheid van de lokale omgeving. Het Omgevingsfonds is daar een concreet voorbeeld van.

We zien u graag op de bijeenkomst van dinsdag 2 april om 19.30 uur in Café-Restaurant De Molshoof in Kelpen-Oler. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om u aan te melden.

 

30 november 2018
Bijeenkomst Omwonenden Windpark Weert
De bijeenkomst op 30 november start om 19.30 uur bij Café-Restaurant De Molshoof, aan de Rijksweg Z. 3 in Kelpen-Oler. Sinds de laatste bijeenkomst op 26 juni jl. is er van alles gebeurd, waarover we u graag informeren. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

20 november 2018
Bijeenkomst 'verbonden' grondeigenaren
De bijeenkomst op 20 november 2018 start om 19.30 uur en vindt plaats in het Natuur en MilieuCentrum De IJzeren Man, aan de Geurtsvenweg 4 in Weert.

Op de agenda staan de volgende onderwerpen:
s
tand van zaken, overeenkomsten grondeigenaren en vervolgprocedure. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

19 oktober t/m 29 november 2018
Start beroepsprocedure
De termijn voor het indienen van een beroepschrift loopt van 19 oktober t/m 29 november 2018 (Beroepsmogelijkheden betreffende Windpark Weert). 

 

26 juli 2018
Start inspraakprocedure Windpark Weert 
Ontwerp bestemmingsplan 'Windpark Weert' én ontwerpbesluit tot verlening van een omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen van drie windturbines en een klantstation in Weert liggen met ingang van 26 juli 2018 gedurende zes weken, dat wil zeggen tot en met 5 september 2018, bij de informatie- en servicebalie van het stadhuis, Wilhelminasingel 101, ter inzage liggen.

 

16 juli 2018
Bijeenkomst Klankbordgroep Windpark Weert voor vertegenwoordiger van een van de groene organisaties, die in de regio Weert werkzaam zijn
tijd: 19.30 uur

locatie: Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Geurtsvenweg 4 Weert

 

 

 

 

 

Terug naar Home pagina